Verzend- en Retourbeleid

Verzendingen

Verzendingen worden geleverd door PostNL.

Levertijd: 3-5 werkdagen

 

De Lightning Coaster worden tot twee setjes verstuurd per brievenbuspakket. Wel zo gemakkelijk, want dan hoef je niet thuis te zijn! De verzendkosten voor een brievenbuspakket bedragen € 4,-

 

Vanaf drie setjes is het vanwege de afmetingen, gewicht en waarde van het pakket niet meer mogelijk om deze via een brievenbuspakket te versturen. Deze worden dan verstuurd via een verzekerde pakketdienst. Geen zorgen om hogere verzendkosten, deze blijven € 4,-. Het verschil betalen wij!  

 

Bij pakketverzending krijg je van ons een track & trace link per e-mail. Via deze link kunt u ook een PostNL afhaalpunt selecteren, mocht u op moment van levering niet thuis zijn. 

Retourneren

Wij doen al het mogelijke om te zorgen dat je tevreden zult zijn met de Lightning Coaster. Via de website proberen wij je een zo goed mogelijke indruk te geven van het product. Voor hulp bij je aankoop kunt u ons ook altijd bereiken via info@lightning-furniture.com.

 

Mocht de Lightning Coaster toch niet aan de verwachting voldoen, dan kan je de Lightning Coasters in onbeschadigde staat terugsturen binnen 14 dagen na aankoop. Omdat wij een startend bedrijf zijn hopen wij op je begrip dat wij voor de retourkosten ook € 4,- in rekening brengen.

 

Na ontvangst van de retourzending storten wij het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug.

 

Mocht er schade aan een product door verzending zijn of een fabricagefout, dan kun je dit natuurlijk kosteloos terugsturen. Wij sturen dan zo snel mogelijk een nieuw product toe of vergoeden het aankoopbedrag, de verzend- en retourkosten. 

 

Je kunt een e-mail naar info@lightning-furniture sturen met een retourverzoek en reden van retourneren. 

 

Bij goedkeuring van je aanvraag sturen wij je een e-mail met daarin een link om het retourlabel te downloaden. Vervolgens kan het retourlabel geprint worden en op het pakket geplakt worden. Je kunt het pakket bij een PostNL locatie inleveren om retour te sturen. In deze eerder genoemde e-mail staat ook een link waarmee je het dichtstbijzijnde postkantoor kan vinden.